StEIL’s Facavonden

Elke maandag heeft StEIL hun facavond in het bruisende studentencafé ’t Archief.

Wat is nu juist een facavond?

Facavond is de afkorting voor faculteitsavond, wat eigenlijk wil zeggen dat die avond een ontmoetingsplaats is van de betrokkenen faculteit of departement, bij ons verstaan we studenten Verpleegkunde, Vroedkunde en Mondzorg hier onder. Maar niet enkel deze studenten zijn welkom. Op onze facavond zullen we iedereen begroeten met dezelfde lach en wordt er altijd een geweldig feestje gebouwd!

StEIL’s facavond; de moeite of niet?

Met de ruime aanbiedingen aan promo’s op onze wekelijkse facavonden ; blue thrill, wodka-redbull, verschillende cocktails, jenever, cava, bier, … alles aan heel goedkope prijzen. We zijn ervan overtuigd dat het studentenleven al duur genoeg is, daar passen wij dus een mouw aan!

Via onze samenwerking met ’t Archief kunnen wij jou een goedkoop en wekelijks feestje aanbieden. Resident DJ is DJ Stephen Fox o.a. één van de DJ’s van partyshakerz!

Voor ieder wat wils dus! Tevens ook een mooie gelegenheid om je medestudenten wat beter en op een plezantere (lees: lossere) manier te leren kennen. Ook ideaal om bij te praten of gewoon eens goed uit de bol te gaan!

Elke facavond wordt tijdig via onze StEIL facebookpagina en op deze website gepost zodat je altijd op de hoogte kan blijven van onze activiteiten.

(Adres; Zeelstraat 1 en pal in het centrum van Leuven gelegen in een zijstraat van de oude markt !)                                                                 't archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *