Laat je dopen bij StEIL!

Inschrijvingen sluiten op 14 oktober 2016!

Beste studenten,
Naast al dat feesten, is er natuurlijk ook nog het “échte studentenleven”, zoals wij praesidiumleden dat noemen. Als (eerstejaars)student zijnde hebben jullie de kans om je te laten dopen, om op die manier uiteindelijk lid te kunnen worden van de studentenvereniging van jullie opleiding (verpleeg- /vroedkunde & mondzorg).

De studentendoop klinkt waarschijnlijk bij velen berucht in de oren, maar sta ons toe duidelijk te stellen dat dit een studentikoos gebeuren is dat tot doel heeft om jullie, nieuwkomers, met elkaar verbonden te laten voelen, jullie dichter bij elkaar te brengen, de studenten een samenhorigheidsgevoel te geven,… door samen te ‘proeven’ van en je te laten ‘onderdompelen’ in een avond volgestouwd met allerhande ludieke opdrachten.

De doop zal hoogstwaarschijnlijk blijven nazinderen als één van de mooiste en krachtigste hoogtepunten van je studentencarrière. Om het doorstaan van deze beproeving te vieren, wordt er ook de doopcantus georganiseerd op woensdag 19 Oktober. Deze doopcantus is een verplichte activiteit om het ritueel tot schacht te vervolledigen.

Na deze twee beproevingen kunnen jullie jezelf trotse ‘schacht’ noemen binnen StEIL en krijgen jullie het befaamde ‘schachtenlint’ overhandigd. De studentendoop van StEIL zal plaats vinden op 17 oktober 2016 en hiermee geven wij het startschot van een fantastisch academiejaar.

Op 17 oktober 2016 verwachten wij jullie om 17 uur op de Oude Markt te Leuven. Niet te vergeten belangrijke details: kom verkleed in het thema ‘ fitness boys and tennis hoes’ en vergeet zeker jullie ID kaart niet!

Wil je de doop meemaken? Schrijf je dan zeker in op deze link:
https://goo.gl/forms/Sjw7OY2HLlc3WkYM2

Doe jezelf dit plezier en maak deel uit van dit staaltje studententraditie!

Voor eventuele vragen kan je steeds terecht bij:
Jimmy Crama (praeses): 0477 354369
Aurélie Gilen (schachtenmeesteres): 0476 578753
Louana Moons ( schachtentemster): 0496 028747

Hopelijk tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *