Doop bij StEIL

De doop en nadoop van academiejaar 2019-2020 zijn reeds afgelopen!

Een studentendoop is een jarenlange traditie in het studentenleven en dit is zeker niet anders bij StEIL. Het is iets unieks dat je normaal gezien maar eenmaal in je leven kunt meemaken. Het is tevens ook een typische studentikoze activiteit waarbij je deel gaat uitmaken van een steeds hechter wordende groep.
Een studentendoop bij StEIL is helemaal niet zoals ze beschreven staat in de media met te ver gaande drankmisbruik, bedorven voedsel en zo verder! Je wordt uiteraard wel vuil maar het ludieke aspect moet zeker ook een must zijn. Zotte opdrachten voor iedereen gegarandeerd! Deze waarde staat bij ons hoog in het vaandel tijdens onze studentendoop. Hierbij kunnen wij jullie verzekeren dat alles wat gebruikt wordt dagdagelijkse onschadelijke producten zijn en alles volledig verloopt volgens de richtlijnen binnen het doopcharter Leuven. Er wordt ook altijd rekening gehouden met eventuele allergieën of fysieke beperkingen.

Vanaf je gedoopt bent, ben je officieel schacht van StEIL en wordt je op de doopcantus ingewijd in al onze tradities van StEIL, en bovendien krijg je een eigen schachtenlintje en doopcertificaat waar je best fier op mag zijn! Wie gedoopt is kan eventueel doorstromen tot een praesidiumfunctie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *