Eerstejaarsweekend 2018

Vrijdag 19 Oktober trokken we met een 60-tal eerstejaars richting Schriek voor het tofste weekend van het jaar! Ons eerstejaarsweekend.
Na een gezellige busrit die wel eeuwen leek te duren werd eindelijk het startschot gegeven door enkele van onze teams. Zo begonnen we met een kennismakingsspel, georganiseerd door team EJW en team schacht, waarbij toch wel snel duidelijk geworden is wie de lomperikken onder ons zijn :).   Na veel vallen en opstaan, een lach en een traan (van het lachen) en vele lege maagjes werden we verrast door onze fantastische kookploeg met pastaaaa!
Verder speelden we enkele drankspelletjes, zaten we gezellig rond het kampvuur en werd de ‘nacht’ goed ingezet met een klein feestje. 

Zaterdagochtend was er geen tijd voor rust. Zo werden we rond 8u30 gewekt door StEIL’s eigen wekker ‘Renzo en Yens’ en vlogen we er meteen stevig in met een paar wilde spelletjes. Een pauze? Dat konden we wel even gebruiken. Hier maakten onze pro-senioren Lotte en Yassine dan ook even gebruik van en gaven ze zo onze eerstejaars hun eerste kleine cantusinitiatie! “Neen, cantussen is niet gewoon wat meebrullen, wacht maar tot vanavond”

Onze namiddag bestond uit condooms halen bij de buren, de jongens hun benen scheren, een zakje rijst tellen en ga zo maar door. Eén tegen allen, was HET spel van de dag!

Tijd om even uit te blazen was er niet want daar stonden onze andere gasten al of moet ik zeggen ‘boeren en hoeren’? 
Ondanks dat het voor velen de eerste cantus was denk ik dat we toch met trots kunnen zeggen dat jullie, eerstejaars, het fantastisch goed gedaan hebben! 
Het weekend werd afgesloten door een knaller van een feestje en een ‘pijnlijke’ ochtend. Het was weer tijd om richting Leuven te trekken. Ditmaal met een rugzak vol fantastische herinneringen en nieuwe vriendschappen om te koesteren.

Bij deze zouden wij graag iedereen bedanken die aanwezig was op ons EJW!!

XOXO,
Praesidium Curamus 

 

Ps: Foto’s zijn terug te vinden op onze facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *